Hoe wordt het aantal licenties in TimEnterprise bepaald?

Tim houdt rekening met het aantal personen met een licentie. Dit houdt in dat een medewerker meerdere licenties kan hebben en dat dit dus als één licentie gerekend wordt. Bijvoorbeeld wanneer er voor zowel Single Sign On als de App een aparte netwerknaam / login verstrekt wordt.

Maximum aantal personen met licentieAantal licenties volgens het contract
Aantal personen met licentieHoeveel medewerkers er nu in Tim staan met een licentie. Dit getal kan nooit hoger zijn dan het aantal licenties volgens contract.
Totaal aantal licentiesHet totaal aantal licenties wat uitgereikt is binnen Tim. Dit aantal kan wel hoger zijn dan het aantal licenties volgens contract wanneer medewerkers meerdere licenties hebben.