Hoe wijzig ik mijn profielfoto?

Om je profielfoto te wijzigen ga je naar “Mijn profiel”.

Je kunt op twee manieren in Mijn profiel terecht komen. Via het menu bovenin of via Mijn Tim > Mijn profiel.

Op je profielpagina kun je in het rechterpanel je foto wijzigen.

Je kunt een foto uploaden door te bladeren of door de foto naar het kader te slepen. Wanneer je dit gedaan hebt kun je deze uitsnijden tot het gewenste formaat.

Wanneer het voorbeeld naar je wens is, kun je de foto opslaan door te klikken op “Wijzig profielfoto”.

De foto is nu zichtbaar op Mijn Tim > Mijn profiel en in de menubalk bovenin.