Hoe wijzig ik mijn gegevens in Tim?

Om je eigen gegevens te veranderen ga je naar “Mijn profiel”. Binnen het profiel kun je de volgende gegevens aanpassen:

• Kamernummer
  • Telefoonnummer
  • Mobiele nummer
  • E-mailadres
  • Persoonlijke link
  • Wachtwoord
  • Profielfoto

Afhankelijk van de instellingen van je organisatie kun je sommige gegevens wel aanpassen en andere niet.

Je kunt op twee manieren in Mijn profiel terecht komen. Via het menu bovenin of via Mijn Tim > Mijn profiel.

Op je profielpagina staan al je gegevens en onder staat een button met Wijzig profiel.

Als je hier op klikt opent het detailpanel met al jouw gegevens.

Hier kun je ook direct zien welke gegevens je zelf mag aanpassen, de regels met het pennetje. En welke niet, de regels zonder pennetje.

Wanneer je een wijziging doet, wordt de knop gereed blauw en kun je je aanpassingen doorvoeren.