Hoe log ik in op het klantenportaal?

Wanneer je bekend bent als contactpersoon bij Aenova kun je inloggen op het beveiligde klantenportaal. Ga naar klant.aenova.nl om in te loggen.

Log je voor de eerste keer in? Kies dan voor wachtwoord vergeten, je gebruikersnaam is gelijk aan je e-mailadres. Wanneer je in ons klantenportaal  als contactpersoon geregistreerd staat, ontvang je een e-mail met vervolgstappen.

Belangrijk: Het klantenportaal is bereikbaar voor iedereen die hier een login voor heeft. De accounts zijn door Aenova toegekend aan een beheerder en kunnen daarna door je eigen organisatie worden beheerd. Kun je er niet in? Neem dan contact op met je beheerder van TimEnterprise of Totalmobile.