Hoe kan ik registraties van mijn teamleden zien?

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als je hier de juiste rechten voor hebt gekregen.

Voor het registreren van de uren ga je naar ‘Registratie’ in de bovenstaande menubalk en selecteer je onderstaand icoontje.

Selecteer hierna in het rechter venster de persoon en bevestig via ‘Gereed’. Nu verschijnt de registratie van de persoon in de registratiematrix.  De gele markeringsbalk geeft vervolgens aan van welke persoon je het weekbriefje aan het bekijken bent.