Hoe kan ik het log van de HRM-koppeling ook per e-mail ontvangen?

Als je een koppeling handmatig vanuit Tim draait, dan krijg je het log direct in het dialoogvenster te zien. Wanneer de koppeling vanuit een taak draait, zie het log niet direct en wordt het op de server geplaatst.  Als applicatiebeheerder heb je niet altijd toegang tot deze server, SaaS gebruikers kunnen hier sowieso niet bij.

Je kun het log ook per e-mail laten verzenden. Ga hiervoor naar de taak die ingesteld is voor de HRM-koppeling. Dit doe je via Bestand > Systeembeheer > Taken.

Op het tabblad Perspectief kun je nu een of meerdere personen toevoegen die na het draaien van de koppeling het log van de koppeling per e-mail toegezonden krijgen.