Hoe kan ik de standaardwaarden aanpassen?

De standaardwaarden kunnen gebruikt worden om bepaalde instellingen en velden bij het aanmaken van nieuwe data automatisch ingevuld te krijgen.

Deze standaardwaarden kun je instellen via ‘Management > Standaardwaarden’. In de volgende dropdown vind je de verschillende tabellen waarvan de standaardwaarden aangepast kunnen worden. Na het selecteren in de dropdown vind je de instellingen welke je vast kunt zetten voor het aanmaken van de nieuwe data.

Na het bevestigen zullen instellingen worden meegenomen als standaardwaarden bij het maken van de nieuwe gegevens.

Let op: De gegevens van nog aan te maken gegevens zullen alleen aangepast worden, reeds instellingen van reeds bestaande data zullen niet worden aangepast.