Training:

Werkgeluk Training

Wat gaan we doen?

Tijdens de training worden de achtergronden van gelukkig werken toegelicht en komt ter sprake wat van belang is bij gelukkig werken, welke onderdelen we zelf kunnen beïnvloeden en welke technieken ieder het beste kan inzetten om (nog) meer geluk in het werk te ervaren. De training bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over gelukkig werken en inspirerende voorbeelden van gelukkig werken in organisaties. De informatie wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen. Deze oefeningen zijn soms individueel, soms in tweetallen maar ook in een groep.

Het leuke van een training werkgeluk is dat we actief aan de slag gaan met nieuw gedrag. Niet alleen inzichten staan centraal, maar ook het daadwerkelijk toepassen van deze inzichten.

Na de Training ...

  • Heb je uitgebreide kennis over werkgeluk (verdieping);
  • Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;
  • Weet je hoe je je werkgeluk kan beïnvloeden;
  • Kun je aangeven welke inzichten wel en niet voor je werken.

Voor wie is de Training ?

Iedereen die nieuwsgierig is, naar het thema werkgeluk en dit verder wil onderzoeken.

We besteden een groot deel van ons leven aan werk, wel zo belangrijk om deze op een zo gelukkig mogelijke manier te besteden. In deze training ga je even uit de waan van de dag.  We staan even stil bij jouw werksituatie. Maar ook bij de werksituatie van jouw organisatie en hoe je die positief kunt beïnvloeden.

Wanneer wordt de Training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Training ?

De training ‘Werkgeluk’ duurt 3 dagdelen (1 dagdeel is 4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres