Workshop:

Werkgeluk Workshop

Wat gaan we doen?

In deze workshop beginnen we natuurlijk bij het begin. Want wat is werkgeluk nu eigenlijk en waarom zou je er aandacht aan besteden? Waarom is werkgeluk belangrijk?

De achtergronden van gelukkig werken worden tijdens deze workshop toegelicht en er komt ter sprake wat van belang is bij gelukkig werken, welke onderdelen we zelf kunnen beïnvloeden en welke technieken ieder het beste kan inzetten om (nog) meer geluk in het werk te ervaren. De workshop bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over gelukkig werken en inspirerende voorbeelden van gelukkig werken in organisaties. De inzichten worden afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen.

Na de Workshop ...

  •  Kun je uitleggen wat werkgeluk is;
  •  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;
  •  Heb je inzicht in hoe het eigen werkgeluk kan worden vergroot.

Voor wie is de Workshop ?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het thema Werkgeluk! We besteden een groot deel van ons leven aan werk, wel zo belangrijk om na te gaan of jij werkgelukkig bent en hoe jij je geluksgevoel positief kunt beïnvloeden.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

De workshop ‘Werkgeluk’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres