Workshop:

Werkgeluk voor organisaties

Wat gaan we doen?

Deze workshop is een eerste kennismaking met het onderwerp Werkgeluk; wat is werkgeluk en hoe kun je (nog) werkgelukkiger worden. Nog belangrijker: hoe maak je je medewerkers werkgelukkiger? We gaan kort in op de verschillende elementen die het werkgeluk van mensen in jouw organisatie direct beïnvloeden. Altijd op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten die we praktisch toepassen. Een interactieve workshop met een mix van kennis opdoen en leuke opdrachten waardoor mensen ervaren hoe zij hun eigen werkgeluk kunnen beïnvloeden.

Na de Workshop ...

  • Heb je theoretische basiskennis uit welke elementen werkgeluk bestaat;
  • Heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed zijn op jouw werkgeluk;
  • Kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten.

Voor wie is de Workshop ?

We besteden een groot deel van ons leven aan werk. In deze workshop ga je even uit de waan van de dag en sta je stil bij jouw werksituatie. Ook bekijken wij de werksituatie van jouw organisatie en hoe je die positief kunt beïnvloeden. De workshop is voor iedereen die het onderwerp werkgeluk wil onderzoeken om te beoordelen of hier duurzaam op gestuurd gaat worden.

Teams of afdelingen die zich realiseren dat werkgeluk van elk individu de samenwerking verbetert, de teamprestatie verhoogt en meer plezier geeft in het werk.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

De workshop Werkgeluk duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres