Training:

Werkgeluk in een veranderende organisatie

Wat gaan we doen?

Verandering is een constante in ons huidig tijdperk. Mensen hebben moeite met veranderingen. Ons primatenbrein wil veiligheid en interpreteert verandering als gevaar. Die oermens zit nog in ons allemaal. Hoewel de één makkelijker omgaat met verandering dan de ander, zijn er vele mogelijkheden waarmee je een veranderproces kunt versoepelen. Werkgeluk is gebaseerd op de wetenschap van positieve psychologie. Met de kennis uit deze training en praktische tools kun jij werkgeluk óók bij organisatieverandering faciliteren en bereiken.

Na de Training ...

  • Heb je de meest recente wetenschappelijke inzichten over werkgeluk en leiderschap;
  • Weet je de waarde van werkgeluk in organisaties: facts & figures;
  • Heb je inzicht in de fundamentele behoeften van ieder mens die nodig zijn voor werkgeluk;
  • Heb je praktische tools om ieder veranderingsproces te begeleiden.

Voor wie is de Training ?

De training is voor leidinggevenden die geloven dat werkgeluk ook in een veranderende wereld mogelijk is en positieve invloed willen uitoefenen op het proces van een organisatieverandering.

Wanneer wordt de Training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Training ?

De training ‘Werkgeluk in een veranderende organisatie’ duurt 3 dagen met minimaal een week tussen iedere nieuwe trainingsdag.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres