Workshop:

Werkgeluk in de organisatie

Wat gaan we doen?

Wij geloven dat iedereen in iedere organisatie het werkgeluk van mensen kan verbeteren. In deze workshop gaan we aan de slag en laten we zien hoe medewerkers en/of leidinggevenden hier zelf een rol in kunnen pakken. We beginnen bij het begin: wat is werkgeluk en welke elementen hebben invloed op werk(on)geluk. Werken aan werkgeluk is altijd tweerichtingsverkeer; zowel medewerker als organisatie heeft er een verantwoordelijkheid in. Wat kun je doen als medewerker en wat kun je doen als organisatie. Met meer werkgeluk in de organisatie worden mensen productiever, verzuimen minder, werken beter samen en zijn ze gewoon vrólijker!

Na de Workshop

  • Heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed zijn op werkgeluk van medewerkers;
  • Weet je wat een organisatie kan doen om het werkgeluk van haar medewerkers te verhogen;
  • Kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten en dat van jouw organisatie;
  • Kun je leidinggevenden in jouw organisatie enthousiasmeren om te werken aan werkgeluk.
  • Heb je theoretische basiskennis uit welke elementen werkgeluk bestaat

Voor wie is de Workshop ?

Iedereen voor wie het werken beter kan en op zoek is naar tools voor een betere samenwerking, betere sfeer en meer gebruik van ieders talenten.

Voor medewerkers, managers, leden van de OR, HR professionals en iedereen die meer invloed wil uitoefenen op het werkgeluk van zichzelf en anderen in de organisatie.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

De workshop ‘Werkgeluk in de organisatie’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres