Training:

Werkgeluk en TimEnterprise

Wat gaan we doen?

In jouw organisatie wordt met TimEnterprise gewerkt voor veel verschillende doeleinden. Behalve voor het oplossen van werkdruk en/of –stress! Wij geloven dat organisaties de mogelijkheden van onze software hiervoor beter kunnen benutten. In deze training gaan we specifiek in op de mogelijkheden die TimEnterprise biedt, om werkdruk en/of –stress te voorkomen of op te lossen. Met concrete voorbeelden zullen we tijdens deze training het optimaal gebruik van TimEnterprise toelichten. We oefenen met het opstellen van een individuele planning waarmee jij je medewerkers beter kunt begeleiden om hen inzicht te geven in hun werkbare uren en geplande activiteiten. Door de daadwerkelijke realisatie naast de planning te leggen, krijgen jij én je medewerkers inzicht in mogelijke knelpunten.

Ook het onderwerp werkgeluk komt aan bod. Bij gelukkig werken gaat het om de balans van positieve en (acceptatie van) negatieve emoties, plezier op het werk maar ook om de voldoening van het groeien en het benutten van je eigen talent.

De informatie wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen die je voor jezelf, in tweetallen of als groep kan uitvoeren.

Na de Training ...

  •  Weet je wat werkgeluk is en kun je het overdragen aan je medewerkers;
  •  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is en kun je het integreren in je leidinggevende rol;
  •  Kun je je eigen werkgeluk, én die van je medewerkers, vergroten;
  •  Kun je TimEnterprise vóór je laten werken;
  •  Kun je meer waarde uit je eigen tijd én die van je medewerkers halen.

Voor wie is de Training ?

Leidinggevenden waarvan hun medewerkers uren verantwoorden in het softwarepakket TimEnterprise en (hoge) werkdruk ervaren.

Wanneer wordt de Training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Training ?

De training ‘Werkgeluk en TimEnterprise’ duurt 3 dagdelen met minimaal een week tussen iedere nieuwe trainingsdag.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres