Workshop:

Van werkdruk naar werkgeluk

Wat gaan we doen?

Tegenwoordig hoor je het steeds meer om je heen, het hebben van werkstress. Waarbij een kort durend moment van werkstress je juist beter kan laten presteren, kan het hebben van teveel werkstress door bijvoorbeeld te veel werkdruk, leiden tot chronische werkstress of zelf een burn-out.

Tijdens deze workshop zullen we verschillende oorzaken van een te hoge werkdruk  bespreken. Is dit een feitelijke werkdruk; te veel werk met te weinig mensen in te weinig tijd? Of een gevoel van werkdruk; ben je bang om afgerekend te worden op gemaakte fouten of heb je te weinig ruimte om het eigen werk in de richten?

Een overweldigend gevoel van stress is altijd een signaal. De kunst is uit te zoeken waar jouw drukte en stress vandaan komen!

Na de Workshop ...

  • Kun je aangeven welke soorten werkdruk er zijn;
  • Weet je welke elementen van invloed zijn op jouw werkdruk;
  • Weet je wat de lichamelijke gevolgen van ongezonde stress zijn;
  • Heb je theoretische basiskennis uit welke elementen werkgeluk bestaat;
  • Weet jij hoe je je werkgeluk kunt verhogen.

Voor wie is de Workshop ?

Voor iedereen die is geïnteresseerd in het onderwerp werkgeluk. Maar ook medewerkers die zelf een hoge werkdruk ervaren en middelen willen hebben om deze druk te verlagen. Of zich willen oriënteren op de combinatie werkdruk en werkgeluk en hoe deze elkaar beïnvloeden.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

De workshop ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens hier achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres