Workshop:

Van studiedruk naar studiegeluk

Wat gaan we doen?

Steeds meer studenten ervaren druk. Welke studiedruk dit precies is, verschilt per student. Een kort moment van het ervaren van studiedruk is niet erg, dit kan je juist helpen om beter te presteren, maar een langdurige periode van continue (hoge) studiedruk kan leiden tot chronische studiestress en zelfs leiden tot een burn-out.

Tijdens deze workshop geven we inzichten in welke elementen een hoge studiedruk kan opleveren. Dien je teveel taken af te ronden in te weinig tijd? Of komt dat gevoel van druk juist ergens anders vandaan?

Een overweldigend gevoel van stress is altijd een signaal. De kunst is uit te zoeken waar jouw drukte en stress vandaan komt!

Na de Workshop ...

  • Heb je kennis over het thema geluk;
  • Weet je waarom geluk belangrijk is;
  • Weet je welke elementen invloed hebben op jouw studiedruk;
  • Heb je inzicht in welke elementen jouw energie geeft;
  • Weet je hoe je je eigen geluksgevoel kan beïnvloeden.

Voor wie is de Workshop ?

Voor studenten die (hoge) studiedruk ervaren en benieuwd zijn naar welke elementen deze druk veroorzaakt. Benieuwd zijn naar het thema geluk en geïnteresseerd zijn in hoe studiedruk en studiegeluk elkaar beïnvloeden.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

De workshop ‘Van studiedruk naar studiegeluk’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres