Workshop:

Millennials en werkgeluk

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het thema Millennials & Werkgeluk. Werkgeluklab definieert iemand die is geboren tussen 1980 – 2000 jaar als een millennial. Een interessant thema, want werkgeluk is het allerbelangrijkst voor de millennial: een fijne sfeer, transparantie en de ruimte hebben om je talenten te ontwikkelen. Allerlei kenmerken die bijdragen aan het werkgeluk van de millennials.

Vaak weten millennials ook precies op te noemen welke elementen bijdragen aan een positief geluksgevoel, maar hoe kan het dat zij toch zoveel druk ervaren? Hoe komt het dat er zoveel millennials zijn met een burn-out? Tijdens deze workshop zoomen we o.a. in op deze vraagstukken.

De informatie van de workshop wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen die je voor jezelf kunt uitvoeren, in tweetallen of als groep.

Na de Workshop ...

  • Weet je wat de eigenschappen zijn van millennials;
  • Weet je wat de drijfveren zijn van millennials;
  • Weet je welke elementen stress kunnen veroorzaken;
  • Weet je welke inzichten kunnen leiden tot meer werkgeluk;
  • Heb je kennis over het werkgeluk;
  • Weet je waarom werkgeluk belangrijk is.

Voor wie is de Workshop ?

Iedereen die nieuwsgierig is naar de combinatie millennials & werkgeluk, zelf een millennial is of die dagelijks met millennials aan het werk is.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag, maar er zijn ook open inschrijvingen om deze workshop te volgen. Houd daarvoor onze agenda in de gaten.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

De workshop ‘Millennials & Werkgeluk’ duurt 1 dagdeel (4 uur).

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres