Training:

Generatiediversiteit en werkgeluk

Wat gaan we doen?

Tijdens deze training staat het thema ‘Generatiediversiteit & Werkgeluk’ centraal. Een goede samenwerking en leuk contact met collega’s is een element dat je geluksgevoel positief kan beïnvloeden. In theorie zou een generatiepact, verschillende generaties op de werkvloer, zeer leerzaam kunnen zijn. Het kan een productieve werkchemie opleveren en een boost geven aan de cultuur op het werk. In de praktijk blijkt dit net wat anders te liggen: elkaar niet (willen) snappen, klagen over elkaar, niet mogelijk om oude patronen te doorbreken, miscommunicaties. Allerlei elementen die zorgen voor werkongeluk.

Tijdens deze training gaan we na hoe we de theorie in de praktijk kunnen stellen. Hierbij komen verschillende vraagstukken over generatiediversiteit aan bod en het thema werkgeluk. Deze twee thema’s hebben namelijk invloed op elkaar.

De informatie dat wordt gegeven in de training wordt afgewisseld met aansprekende filmpjes, praktische en fun oefeningen die je voor jezelf, in tweetallen of als groep kan uitvoeren.

Na de Training ...

  •  Heb je kennis over de verschillende generaties;
  •  Weet je welke dynamiek er kan optreden tussen de verschillende generaties;
  •  Weet je hoe je met de verschillende generaties kunt samenwerken;
  •  Heb je kennis over werkgeluk;
  •  Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;
  •  Heb je inzichten in hoe je werkgeluk kunt vergroten;
  •  Heb je die inzichten toegepast.

Voor wie is de Training ?

Iedereen die nieuwsgierig is naar verschillende generaties op de werkvloer, medewerkers die te maken hebben met generatiediversiteit op de werkvloer en het moeilijk vinden om aansluiting te vinden met een andere generatie, laat staan een fijne samenwerking hebben.

Wanneer wordt de Training gegeven?

De training wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Training ?

De training ‘Generatiediversiteit & Werkgeluk’ duurt 3 dagen.

Wat is de investering?

De investering voor deze training hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres