Workshop:

De digitale detox

Wat gaan we doen?

Ruim meer dan de helft van de mensen in Nederland heeft moeite om even geen gebruik te maken van technologie. Er is inmiddels een officieel woord voor: technologieverslaving. Waarvan informatiezucht onderdeel is. Zijn we ons hiervan bewust? Welke invloed heeft het op ons gedrag en op ons gevoel van te druk zijn? Het is niet de vraag óf we meer technologie gaan gebruiken in de toekomst maar vooral hóe we dat moeten doen. Met wat meer inzicht in je brein en hoe je die kunt laten samenwerken met technologie bereik je meer in dit tijdperk met een overdaad aan informatie en keuzes.

Na de Workshop ...

  • Ben je je bewust van de impact van technologie op ons (werk)leven;
  • Weet je welke stoffen fysiek om meer schreeuwen;
  • Begrijp je de termen: AOL – FOMO – FOBO – HELP;
  • Ken je het onderscheid in onze verschillende soorten breinen;
  • Weet je dat multitasken onhaalbaar is (ook voor vrouwen!).

Voor wie is de Workshop ?

Het is niet altijd makkelijk te zien dat de oorzaak van stress en werkdruk mogelijk ligt in een technologieverslaving bij jezelf of bij medewerkers in de organisatie. Leidinggevenden, HR managers, leden van de OR die dit onderwerp serieus op de agenda willen zetten in hun organisatie kunnen deze workshop zelf volgen en/of met medewerkers. Inzicht in deze materie en het benoemen van (onbewust) gedrag draagt bij tot bewustwording hoe om te gaan met de hoeveelheid technologie die inmiddels verweven is in ons dagelijks leven.

Wanneer wordt de Workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven op aanvraag.

Waar wordt je verwacht?

Wij geven de training graag in company. Mocht het wenselijk zijn kan het natuurlijk ook altijd bij ons op kantoor in Delft. Wil je even weg uit de dagelijkse routine? Dan weten wij de mooiste plekjes in Nederland om de workshop te houden!

Hoe lang duurt de Workshop ?

‘De digitale detox’ is een workshop van één dagdeel.

Wat is de investering?

De investering voor deze workshop hangt af van de locatie en de groepsgrootte. Laat je gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!

Contact met Werkgeluklab

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@werkgeluklab.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

015 – 213 61 44

Op werkdagen zijn wij beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

E-mailadres