Belofte maakt schuld: TIM 2017.2 is er!

Elke Tim Klantendag doen we beloftes. De top 3 wensen waar onze klanten op stemmen tijdens deze dag komen in de nieuwste Tim release. En nu is hij er! TimEnterprise 2017.2. Dit keer hebben we er zelfs een schepje bovenop gedaan door ook nummer vier op te pakken: de Supersterstem.

Om je geheugen op te frissen, even op een rijtje welke wensen aan de top stonden en in Tim 2017.2 zijn verwerkt:

Wens #1 Waarschuwen zodra verlof dreigt te vervallen
Wens #2 Grafisch export-, registratie- en fiatteerdatumoverzicht
Wens #3 Registratie- en fiatteerdatumoverzichten voor projectleiders
Wens #4 ‘Supersterstem’ Verlof tijdens afdelingswissels, staat op beide afdelingen goed

Naast de implementatie van deze wensen hebben we een wijzigingslog in Tim gebouwd. Daarmee kunnen accountants een check doen op registratie van daadwerkelijke uren, onkosten en kengetallen.
Ook hebben we het gebruikersgemak van TimWeb en TimApp aangescherpt. TimWeb en TimApp worden continue geoptimaliseerd, houd onze updates daarom goed in de gaten.

Tim 2017.2 is kerngebruiker-proof
Tijdens de jaarlijkse Klant Inspraak Sessie afgelopen 15 juni, hebben onze gewaardeerde kerngebruikers Tim 2017.2 uitgebreid getest en goedgekeurd. Zij prijzen de performance, vinden dat bovengenoemde klantwensen goed geïmplementeerd zijn en dat 2017.2 een mooie doorontwikkeling is op 2017.1, met aandacht voor details, zodat het nóg makkelijker en leuker is voor de gebruiker.

Tim 2017.2 is zoals gebruikelijk ook langs het interne testpanel van Aenova gegaan en de laatste puntjes zijn op de i gezet. Met trots presenteren we op de langste dag van het jaar Tim 2017.2!

Lees hier de complete release notes en download TimEnterprise 2017.2 (klik).

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres