Aenova vacatures in mei — twee software ontwikkelaars en een jr. consultant gezocht

Drie vacatures

Een modern bedrijf in kennisstad Delft waar software en werkgeluk centraal staan. Dat is Aenova in een notendop. Wij bedienen dagelijks zo’n 100.000 mensen bij meer dan 250 organisaties. Dit doen wij nu met zo’n twintig enthousiaste medewerkers. En wij breiden uit. We zijn namelijk op zoek naar drie nieuwe collega’s:

  1. Junior software consultant
  2. Software ontwikkelaar — Frontend developer
  3. Software ontwikkelaar — Fullstack developer

[gap height=”15px”]

1. Junior software consultant

Wij zoeken een starter die bij ons een vliegende start wil maken als junior consultant! Je gaat het hele land door om onze klanten op weg te helpen met de software van Aenova.

[button text=”De vacature bekijken” style=”success” size=”small” link=”https://aenova.nl/vacature-jr-software-consultant/” target=”_blank”]

[gap height=”15px”]

2. Software ontwikkelaar — Frontend developer

Als developer speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze applicaties. Samen met onze seniors til jij onze software ontwikkeling naar een hoger plan. Je bent continu bezig met innovatieve oplossingen voor onze bestaande software en ontwikkelt nieuwe applicaties met de nieuwste technieken.

[button text=”Meer weten” style=”success” size=”small” link=”https://aenova.nl/vacature-frontend-softwareontwikkelaar/” target=”_blank”]

[gap height=”15px”]

3. Software ontwikkelaar — Fullstack developer

Wij zoeken een HBO/WO niveau ontwikkelaar met zo’n 2 tot 5 jaar ervaring die nooit te oud wordt om te leren. Wij hebben meer dan genoeg stories op de sprintplanning met hersenkrakers waar jij je tanden in kunt zetten!

[button text=”De functie ontdekken” style=”success” size=”small” link=”https://aenova.nl/vacature-fullstack-softwareontwikkelaar/” target=”_blank”]

[gap height=”15px”]

Interesse?

Meer weten over één van de vacatures of over ons sollicitatieproces? Stuur gerust een mailtje naar Daniëlle Ottink (d.ottink@aenova.nl). Of een appje naar Eva van der Last (06 1453 1248). Je mag ook bellen naar 015 213 6144. We horen graag van je!

[button text=”Ontdek jouw toekomstige collega’s” style=”success” size=”small” link=”https://aenova.nl/team”]

Dit bericht delen

Contact met Aenova

Heb jij een algemene vraag, een persaanvraag of tips/suggesties om bij te dragen aan een gelukkige werkdag? Mail naar info@aenova.nl (of gebruik het contactformulier).


Telefoonnummer

E-mailadres